Hem | Företaget | Aktuellt | Länkar | Österlenhus |  
Historik
Ledning
Miljöpolicy
Bilder på projekt
Referenser

Miljöhänsyn och hantverksheder går hand i hand
 > Välkommen till Ernst Wigrens Målerfirma AB - målerikunnande sedan 1950.

Vi är ett företag som sätter hantverkskunnandet i högsätet. Nogrannhet, materialkännedom och erfarenhet går aldrig att ersätta. Detta är grunden för vår aktiva miljöpolicy där moderna material används med försiktighet och endast, som ibland nödvändiga, komplement. Vi menar att traditionella metoder och material har visat sig stå för långsiktig hänsyn och respekt för natur och miljö.
  Vår yrkesheder och gedigna hantverkskunnande tillsammans med miljöhänsyn och ett gediget bransch- och affärskunnande, tror vi ligger bakom det förtroende vi fått av våra kunder, stora som som små.
   Det kräver kunskap och erfarenhet att ta ansvar för alla typer av uppdrag, från slott och herresäten till restaurering av stugor i ett österlenskt fiskeläge, från 1000-åriga kyrkor till nybyggda villor.

  Vi tror inte att det är en slump att våra kunder finns i alla dessa kategorier. Se under Aktuellt så kan du ta del av ett bildspel som visar "före-" och "efter-"bilder.

 


  Klicka på på Företaget så kan du läsa om vår drygt femtiooåriga historia och vilka vi är som idag driver familjeföretaget vidare.

Nytt på webbplatsen!
Vi har nu lagt in nya bilder från våra projekt. Bland annat kan du se olika dekorationmålningar från trapphus, flera interiörbilder från en fyrlängad gård och den oerhört vackra kyrkan i Skånes Tranås.
Du hittar bilderna under "Aktuellt"

Box 88
272 22 Simrishamn

Telefon: 0414-123 77
Fax: 0414-122 77

E-post:
info@wigrensmaleri.se

Contact us